#118 och hej då

I dag har jag sagt hej då till några av mina arbetskamrater som åker på mässa. Jag fick tårta, blommor och en väldigt fin present. Jag har problem med att göra saker för sista gången. I dag var sista gången jag åkte och köpte pizza till fredagslunchen. I dag var sista gången jag ropade -Hej då G! Usch vad jag tycker det är jobbigt sånt där. Har två dagar kvar på drömfabriken och det känns ganska bra ändå. Det var länge sedan jag var taggad för att inreda men nu börjar det att klia i fingrarna. Alla mina gamla möbler åker bort på söndag och det ska bli skönt att börja från noll igen. Just nu försöker jag vara duktig och tömma ett rum..phu.

100827 Fina blommor från kollegorna

Annons
#118 och hej då

En reaktion på ”#118 och hej då

  1. Jan Erik skriver:

    Tråkigt Anna, att Du kommer att lämna oss i Dorotea!

    Jag hade sett fram emot ytterligare kursverksamhet till hösten.

    Många av Dina bilder och fyndiga kommentarer har jag verkligen uppskattat!

Kommentarer är stängda.