Argast vinner

UnderbaraClara blir arg när det kommer till Kycklingindustrin. Sedan blir hon förvånad när folk reagerar negativt över hennes inlägg. Själv tar jag inte åt mig alls. Jag är inte dum. Jag fattar att kycklingen jag köper på ICA inte har självdött. Det gör nog alla andra också, men man kan ju inte gärna säga att man tycker att det är bekvämast att just äta plågad kyckling. Men det är så. Färdiggrillad plågad kyckling för 39:90. Det finns inte så mycket av det lyckliga köttet. Vill jag ha lyckligt kött så får jag väll föda upp mina djur själv. Men de kanske inte är lyckligare för det, kan ju ha svåra psykiska problem. Nä vill jag ha genuint lyckligt kött så ska jag nog ta och slakta katten. Men det är lite Tabu, det har dessa tjejer fått erfara. Själv äter jag nästan bara olyckligt kött, plågad rökt gris och oidentifierbar blandmassa från falun.
Annons
Argast vinner