Prylar

Jag vet att jag har varit inne på detta förut. Jag vet att jag har för mycket prylar och lätt skulle kunna städa bort hälften. Hälften av allt borde slängas, skänkas eller säljas. Hälften i den där pryllådan där det ligger pryttlar, hälften av alla böcker, hälften av alla kläder…och så vidare.

Frågan är om jag ens skulle märka det om häften försvann, mest troligt inte men det är ju en bra början. Och sen då? Ja ge fan i att köpa nya grejer vore ju något.

Men det kommer att bli svårt. Jag drömmer ju om den där gedigna bokhyllan som fyller en hel vägg. Jag drömmer om stora väggytor där jag kan hänga alla mina tavlor. Men jag kan ju inte sitta och spara alla mina jävla prylar i väntan på att detta ska hända. Det går inte. Jag mår dåligt av alla mina saker. Hälften måste bort. Jag börjar i helgen.

IMG_20150215_134834

Annons
Prylar