Vill ha min kropp tillbaka

Jag har aldrig varit riktigt sjuk. Eller jo jag har haft en riktigt illa öroninflammation en gång och det tog en vecka innan jag hörde ordentligt igen. Det är är egentligen ingenting. Det här har ett slut även om jag måste äta blodförtunnande i ca 6 mån. Jag kan som inte tänka mig hur det är att vara riktigt sjuk. Som sagt detta har ett slut någon gång men jag vill så väldigt gärna ha min kropp tillbaka.  Två ben som kan gå ordentligt och en midja som inte ser ut som en badboll. I går var jag tvungen att köpa nya kläder på grund av att jag inte får på mig några byxor!

image

Annons
Vill ha min kropp tillbaka

2 reaktioner på ”Vill ha min kropp tillbaka

 1. Eivor skriver:

  Hej Anna!
  Ja, det blev en annorlunda jul för dej ( och pappa). När man aldrig behöver vara sjuk tänker man inte på hur viktigt det är med hälsan. Det enda som är viktigt egentligen. Skönt att du är under vård nu, hoppas att du får den allra bästa.
  F får pyssla om dej riktigt nu, det är du värd.
  Lycka till med allt Anna, hälsan och jakten på ett större boende
  Kramar / Eivor

 2. Sofia skriver:

  😦 det hjälper inte ett jota, men jag tänker på dig och önskar dig ett snabbt tillfrisknande! ❤️

Kommentarer är stängda.