Vasan och tid till ingenting

F åkte upp till Mora i Torsdags så min helg har jag fått spendera ensam. Men ärligt talat är det nästan skönt. Vi två är så vardagslata att en helg kan gå förbi i soffan framför dumburken. Nu tog jag tag i att rensa och organisera lite i Torpet och dessutom åkte jag till Hulared för att dra på mig ännu mera grejer. Det var Lots Living som hade utförsäljning och jäklar vad folk det var. Inte riktigt min stil på porslinet men jag fick med mig fyra djupa skålar och en stor vas hem. I dag satte jag mig i soffan för att se starten på Vasaloppet och började nästan gråta av lycka för att jag har sinnet att inte hålla på med skidor längre. Fy fan vilket före det har varit i dag och det fick jag också bekräftat på telefon från en som tog sig i mål. Jobbet och gymmet fick sig också ett besök och jag måste ge mig en klapp på axeln för en hyfsat produktiv helg.

Annons
Vasan och tid till ingenting