Crop100. Första prylarna borta

Läs mer om detta här.

Eller jag har mest slängt saker än så länge. Vilket jag inte räknar riktigt till de 100 prylarna. Jag har slängt saker som varit direkt trasiga. Jag började med det tuffaste. Teakbordet jag köpte på Jollen i Långviksmon för 70 kr. När jag åkte där i från med med bord så var min enda tanke ”Detta är nog det bästa fynd som jag någonsin gjort eller kommer att göra”. Bordet blev ganska ordentligt skadat när jag flyttade till Falköping och dessutom tappade jag bort vissa skruvar till det.  Trots detta har jag inte kunnat med att slänga bort det. Fyndet var för stort för att slängas bort. Kanske gick det att laga.

I går stod jag säkert i 5 minuter och stirrade på detta nedmonterade bord. Synade skadorna en gång till. Jag kommer säkert att ångra mig tänkte jag innan jag tog delen som utgör tidningshyllan och slängde ut den genom dörren. Sedan gick jag ut och körde foten genom de tunna teak spjälorna. Så nu är det trasigt på riktigt. Bortom all räddning. Sedan började jag elda. Eld är ganska slutgiltigt. The End utan fortsättning.

Jag fyller just nu lådor med saker som ska till Återbruket i Limmared. Det går fort, målet är att jag i alla  fall ska vara uppe i 50 prylar innan helgen är slut.

Annons
Crop100. Första prylarna borta