Glad att ingen såg mig.

Skulle tanka bilen i dag. Alltid lika kul att göra en fredag eftermiddag  Till synes är det en helt plan yta där man ställer bilen på när man ska tanka.

Till Synes.

Jag kliver ut och ställer mig för att fixa med kortet i automaten. Plötsligt hör jag hur det knastrar bakom mig, precis som om någon går på gruset. Det är ingen som går på gruset, det är min bil som sakta rullar framåt. Tydligen så lutar det ganska ordentligt för bilen får lite fart. Släpper allt, rusar runt bilen, sliter upp dörren och drar handbromsen. Startar bilen backar tillbaka till pumpen, stänger den och drar åt handbromsen.

Sedan sitter man där och undrar hur många Dalstorpsbor som just har sett en när man agerat som en idiot. Ingen visar det sig när jag spanar runt där på macken. Tack och lov! Man är så jävla nöjd, inte för att man inte dragit åt handbromsen eller lagt i växel (varför hade jag ingen växel i fattar jag inte) men för att ingen såg en.

Annons
Glad att ingen såg mig.

2 reaktioner på ”Glad att ingen såg mig.

  1. Annika skriver:

    Tur, och bra att du fick stopp på bilen! Hade ju kunnat bli ännu mer pinsamt om den hade hamnat i nå’n slänt eller så…

  2. Du är väl medveten om att det brukar finnas övervakningskameror där…. (Liksom i biltvättar där jag har gjort mig till åtlöje.) 😀

Kommentarer är stängda.