Hur man kan skrämma kroppen till total underkastelse

Jag har ont. I en käke. När jag biter i hop så är det så många saker som känns fel att det inte ens är lönt att lista dem.  Jag har haft detta förut och då trodde jag att det var tänderna det var fel på. Jag traskade till tandläkaren i Dorro och dom gjorde en undersökning. Det var inga fel på mina tänder. -Det kan vara så att du spänner käkarna när du sover sa tandläkaren. -Du kanske behöver bettskena!  Ehh eller så avvaktar vi och ser om det går över sa jag.  Det gick över. Hotet om bettskena fick min kropp att skärpa till sig och besvären försvann. Nu är jag dock där igen. Jag försöker komma till ett avslappnat tillstånd genom att mumla bettskena,bettskena,bettskena. Fungerar så där.

Annons
Hur man kan skrämma kroppen till total underkastelse

En reaktion på ”Hur man kan skrämma kroppen till total underkastelse

  1. Anonym skriver:

    Känner flera som har bettskena när de sover och tycker att det är utmärkt. Kanske nåt att satsa på Anna. Hade för övrigt besök av din mor o far igår, Kennet fick hjälp att ta loss ett traktordäck som kraschat. Kram på´re

Kommentarer är stängda.