Ok!

Jag har precis fått i mig ett glas bubbel. Firar att vecka 1 av 2 är över.  Nästa vecka kommer att gå bra. Måndag åker vi upp till Stockholm. Jag ska få gå på mingel och prisutdelning. Elle Interiör Designpris. På Operaterrassen. I huvudstaden. Beslutsångesten över vad fan man ska ha på sig är total. Det är ju ändå måndag och bara några timmar ganska tidigt på kvällen (folk ska ju upp och jobba dan efter så..) Så antingen är man lite cool och drar på sig jeans och låtsats som om att sånt här gör man varje dag eller så slår man på stort och letar fram en klänning.  I mitt fall innebär det att damma av nån gammal H&M klänning från 2009.  Bara för att förtydliga så ska inte jag ta emot nå pris. Nä vi är där enbart eftersom vi råkar va producenter till en produkt som nån ritat och han ska få pris.

Annons
Ok!