Så himla tjusig

IMG_20130116_211640Skulle ta en bild där man visar hur fint man har det hemma men man maskar det genom att sätta något i förgrunden. Gärna ett barn framför en fullsmockad bokhylla som säger att du inte bara är intellektuell utan också kan inreda. Jag tog katta till hjälp. Tyvärr ser hon ju ut som om hon sålt smöret, tappat pengarna och ramlat i ån när hon skulle hämta vatten.  Så jävla sur! Tog säkert 20 bilder och öronen blev bara plattare och plattare.  Men där bakom ser ni ju min tavelvägg som jag ska fixa och fota lite bättre i morgon.  Ska för övrigt försöka ta lite mer inredningsbilder och sånt. Är ju en skam att ha ett jobb som jag har och inte vara mer engagerad i vad som händer i inredningsbranschen.

Annons
Så himla tjusig

En reaktion på ”Så himla tjusig

Kommentarer är stängda.