Kanske det bästa jag läst om träning

Som med allt annat i livet handlar saken om att hitta en så kallad ”flat line”. Varken roligt eller tråkigt. En del av din grå vardag. Lite som hjärtslag eller att dricka te. Det får inte vara en utmaning, träning ska absolut inte vara som att ringa Com hems kundtjänst eller någonting annat så ångestframkallande att en vanlig motionär hellre bosätter sig i sin egen röv. Än går till gymmet

Träning för motionärer bör vara en del av den alldeles grå vardagen. Behöver du någon sorts något händelse som motiverar dig gör du fel. Helt fel. Träning måste vara som ett banklån. Du gör det för att du vill må bra, för att kunna leva det liv du vill. För att känna dig sund och lite lyckad. Testa att försöka hets-amortera bort ditt banklån så förstår du hur efterblivet ett konkret mål med din träning är

Läs hela texten här

Tror det var det här jag menade med min träningstext här om dan. Och om det inte var det så är det så här jag tycker.

Annons
Kanske det bästa jag läst om träning