Varför tränar jag?

Jag har kommit på det nu.  Varför jag tränar.  Jag tränar för att kunna fortsätta stoppa i mig alla onyttigheter som jag har gjort sedan 16 års ålder. Flyttade hemifrån när jag var 16 så vi säger att det började där. Alkohol, fett och socker. Jag tränar för att hålla någon sorts balans. För min typ så går det bra fram till en viss ålder. Sedan är det som om kroppen inte orkar hålla i mot längre. Min Typ. Min typ är den som kan äta hur mycket som helst utan att gå upp i vikt. Vi finns och för dom som måste ha med oss att göra är det bekvämast att bara viska bulimi bakom ryggen på oss, då slipper man ju fundera varför livet är så orättvist. Men så är det, livet är orättvist och vissa människor kommer att vara smala trots att de äter mer än en gruvarbetare. Men jag kan trösta alla med att verkligheten kommer i kapp vår typ också.  I morgon är första dagen på aktivitetskalendern och nu är det 10 veckors stenhård träning som gäller.  Kul.

Annons
Varför tränar jag?