Misstänksamhet på landsbygden

När man som jag bor bakom en gödselstack och längst en osynlig väg så blir man ju naturligt misstänksam mot allt som inte följer gängse standard. Bilar som kör sakta är inte gängse standard. Jag vet direkt när det är mina grannar som kommer körande, det går ganska fort och deras bilar är av modellen som klarar av att fronta med en skock rådjur. I fredags kom en sådan där bil som kröp fram längst vägen. Självklart så ställde jag mig bakom närmsta gardin för att observera. Helt plötsligt stannade bilen precis nedanför mitt hus och det är verkligen inte normalt beteende.  Men jag blir mest nyfiken, vad sjutton gör ni? Men jag vågar ju aldrig gå ut och fråga.  Kanske måste man göra det nästa gång. Hålla lite koll här i utkanterna av Toarp.

Annons
Misstänksamhet på landsbygden

En reaktion på ”Misstänksamhet på landsbygden

  1. Ha ha! Sådär håller jag på när jag är i sommarstugan på landet. Men inte här i Stockholm. Lite för mycket folk att hålla reda på 😉

Kommentarer är stängda.