Dåligt humör men ett fint falskt leende

image

Blir du inte på dåligt humör frågar chef numeros två vid fikabordet. Jo säger jag och ler. Sjukt dåligt humör. Tanken på att jag ska vara på sämre humör än normalt verkar bekymra chef numeros två.  Kollega ”jävlig” tryckte upp en dosa med general white under näsan på mig och frågade om jag inte var sugen? Jag är konstant sugen och det kommer nog inte gå över på ett bra tag. Jag trycker ner näsan i kattens päls  för att få i mig lite nikotin som fortfarande kan finnas där. Det är en ny nivå av passiv rökning.

Annons
Dåligt humör men ett fint falskt leende

3 reaktioner på ”Dåligt humör men ett fint falskt leende

  1. morgan skriver:

    jag vet hur det känns! har själv hållt upp i sex veckor nu,tyvärr är jag fortfarande skitsur…..men det ska nog gå över….hoppas jag.

    1. A skriver:

      Gott nytt år själv. Att använda stora bokstäver när man skriver anses väll liknas med att skrika? Mig behöver du inte skrika på. Jag svarar sällan på kommentarer och så kommer det fortsätta vara om nu det är anledningen till de stora boskstäverna och utropstecknen?

Kommentarer är stängda.