Ett ärligt försök nr 1

Eftersom jag har en mindre trevlig attityd gentemot rökare och överviktiga så är et väll inte mer än rätt att jag utsätter mig själv för frågan Hur svårt ska det vara?  Snuset är borta sedan 16 timmar.  En kompis till mig gjorde just det, räknade timmar.  Plötsligt hade det gått en vecka. Men jag vet hur det är med snuset, den värsta puckeln är typ ett år lång. Det går som inte över.

Men det är inte svårt, det är bara att låta bli. Svårt är det att klättra upp för mount everest . Att sluta snusa är obekvämt, otrevligt, och inte behagligt på något sätt men det är inte svårt.

Annons
Ett ärligt försök nr 1

En reaktion på ”Ett ärligt försök nr 1

  1. Annika skriver:

    Det är nått du dagligen väljer, för att citera dig själv, men det kan ju vara svårt för det. Önskar dig all lycka till! Du klarar det!

Kommentarer är stängda.