Vem har inte haft en galen kanin?

Är det någon här som haft ett husdjur som inte riktigt hade alla hjärnceller i ordning? Själv har jag haft en kanin som blev galen. Vi bytte till oss en vädurskanin mot en kattunge. En sommar tyckte vi att kaninen kunde få leva fritt med de andra djuren som var ute. De andra djuren var en gris, några kalvar och hästen Pontus. Vi förstod ju att något inte stod helt rätt till när först hästen kom springande följd av skocken kalvar följd av grisen och sist kom kaninen som jagade allihop. Sedan började människoattackerna. Till synes helt planlöst och oprovocerat sökte kaninen upp offer. Minns att mamma kom in en gång efter det att hon hade satt upp staket och skrek om att ”-bara jag hade haft släggan i handen så hade jag slagit ihjäl den”  Ja så var det, vi gick omkring en hel sommar och var rädd för kaninen. Droppen var när den jagade hästen och när pappa skulle gå emellan så bet den sig fast i handen på pappa mellan tummen och pekfingret. Då sköt vi den. Så har någon haft ett husdjur som ballat ur? berätta gärna

Annons
Vem har inte haft en galen kanin?

2 reaktioner på ”Vem har inte haft en galen kanin?

  1. morgan skriver:

    Min första och enda katt! Den hade också storhetsvansinne,jagade och försökte döda allt den såg,å då menar jag allt! såg den hänganes runt halsen på en av grannens dikor en gång(typ samma grepp som ett lejon använder)…..folk gick inte heller säkra!….den katten blev inte heller så gammal.

  2. Ingela skriver:

    Jag hade också en kanin en gång, en vanlig dvärgkanin som hade fattat tycke för en grå liten mjukdjursapa som den jökade på tills han ramlade ihop helt utmattad. Endast för att vila en liten stund och sedan ta nya ta igen.

Kommentarer är stängda.