Helvete om SD får nys om det här!

 

 

Norrland har ju faktiskt -Land i sig och med tanke på den begåvningsnivå som SD sympatisörer verkar besitta så skulle det inte förvåna mig om en sådan här liten notis tar skruv och man börjar prata om att stänga ”gränser”.  Då flyttar jag hem igen.

Annons
Helvete om SD får nys om det här!

En reaktion på ”Helvete om SD får nys om det här!

  1. U.uffe.E skriver:

    Om du skulle flytta hem skulle jag välkomna dig, för jag har inget emot invandrare. Men frågan är om sd skulle godkänna att du kom in i riksdagen, för de skulle kanske få för sig att du skulle ha dubbelt medborgarskap. (sörlänning som du är nu sen du utvandrat, och norrlänning som du skulle bli igen om du invandrar till norrland igen.) Men att bete sig som sd representanter gjort, avsäga sig sina uppdrag men ändå behålla riksdagsplatsen (med mer än 50 000 i månaden) det passar tydligen. Men sd ifrågasätter personers rätt till riksdagsuppdrag, ifall man har dubbelt medborgarskap. Ingen hut i tanken. Ha det.

Kommentarer är stängda.