Knarka tårta

Blev så sjukt sugen på tårta efter att ha ätit en kall lassange till middag. Prinsesstårta. Jag börjar googla på tårtor. Det ska va mousse i dem, inte vanlig vipgrädde, nä det ska va mousse. Samtidigt som jag googlar skickar jag medelanden till Sofi och ber om tårttips. Plötsligt hittar jag en blogg där någon lägger i hop en tårta.  Det är mousse i den och i stället för marsipan så ligger det en fondant på toppen. En marshmallowfondant. Det klickar till i mig. Det var en fondant som måste ha legat på Vera&Andreas bröllopstårta. Den kanske godaste tårtan jag ätit. Jag skickar ett medelande till Vera och frågar vilka
smaker de hade i tårtan. Jag har fått hybris och tror på fullaste allvar att jag säkert kan återskapa deras tårta. Jag fick inget svar och suget efter tårta är nu borta. Men undra om inte blir en tårta till torsdagsfikat ändå. Vi får se.

Annons
Knarka tårta

En reaktion på ”Knarka tårta

Kommentarer är stängda.