Vedkorg

Jag bar in lite ved i går. Staplade upp det i en hög bredvid kaminen och sen kom katten in och nös vilket fick hela vedhögen att kollapsa och rulla ut på golvet. Jag behöver en vedkorg. Surfade runt och hittade denna skapelse.

En betongskiva i botten och så några rostiga armeringsjärn. Det här ser ju ut som något en barfota Ernst skulle ha kunnat snickra ihop på 5 minuter. Gissa vad denna lilla skapelse kostar? 6.875 kr. Helt jävla sjukt. Ok nu ska jag inte säga nått, har man pengar och vill köpa en vedkorg  för 6875 kr som inte har något tungt designnamn bakom sig och som kostar 100 spänn i material och lite svordommar att sätta ihop själv så får man göra det. Jag löste mitt vedbekymmer på detta sätt. Enkelt, billigt och inte alls så fult.

Annons
Vedkorg

3 reaktioner på ”Vedkorg

  1. U.uffe.E skriver:

    Så kan man ju också göra, framförallt en mycket billigare lösning. Veden är ju i. Men kan du svaret på min gåta? Vem är mest oi i Sverige? Jag är ju också norrlänning och har följt din blogg sen vk tiden. Du kan försöka svara men om du inte har något förslag, så kommer svaret ändå om nån vecka eller två.

Kommentarer är stängda.