Det är tur det inte kommer som snö…

…sa gubben Leo på jobbet och menade regnet. Nä för då hade vi haft 3 meter vid det här laget! Jag sitter i sängen och vill inte. Helt enkelt vill inte. jag vill inte diska, jag vill inte gå ut och hämta ved och jag vill inte sätta mig och fundera vilka foton jag eventuellt ska ställa ut. Eller jo det sista vill jag men jag orkar inte. Borås tjejgrupp ska ställa ut i september och ja…det är dags att framkalla nått om jag ska vara med.

Jag var förresten på bröllop i helgen, tog inte några bilder men det gjorde Sofia.  Det är tjejen som jag aldrig träffat förut men vi läste och kommenterade varandras bloggar. Sen visade det sig att Sverige är jättelitet och i Lördags så fick vi träffas för första gången. Vi är nog typ ganska lika kom jag fram till och det är sjukt kul att skaffa nya vänner så här på ålderns höst.  Diska nu då eller bära in ved…?

Annons
Det är tur det inte kommer som snö…

En reaktion på ”Det är tur det inte kommer som snö…

  1. Hahaha, jag tänkte EXAKT samma sak! Rätt lika! 😀
    Fler bilder kommer sen när Lotta och Henning fått cd-skivan 😉 Så framåt torsdag, fredag sådär. Hang in there!
    Kram!

Kommentarer är stängda.