Hemma igen

Nu har vi landat lite här på Toarp. Stina är ute och kollar så att fästingarna fortfarande lever, det gör dom. I dag klev jag upp alldeles för tidigt och åkte upp till gården för att hämta en grästrimmer. Efter en snabb lektion i att starta och få ut tråd så var jag redo att ta mig an grönskan runt huset. Det var ingen liten grästrimmer jag lånade, sådana finns nog inte på detta ställe. Nä det här var en stor sak som kräver sele och hjälm för att hantera. Jag är helt slut i kroppen men fint blev det.  Ok det är lite tussigt på sina ställen men gräset, hallonbuskarna och diverse sly är borta i alla fall.

Annons
Hemma igen

2 reaktioner på ”Hemma igen

  1. vän av oordning skriver:

    Mmm(uma)… Då har du prövat på det jag gör hela dagarna nu för tiden fast med klinga och mot röjstammar då…

Kommentarer är stängda.