Därför skulle jag aldrig gå på en konsert med Tomas Ledin.

Därför att vår kära Tomas har skrivit Sveriges mest ångestframkallande låt. Sommaren är kort!. Jo vi vet Tomas. Det är ingen i detta jäkla land som behöver bli påmind. Varenda skolavslutning skulle denna sång sjungas. Å innan skolavslutningen skulle det övas. Varenda gång det var dags för avslutning kunde jag inte förstå VARFÖR. Varför skulle vi sjunga denna sega, monotona jäkla depplåt. Jag var 10 år och var deprimerad över det faktum att den kunde faktiskt regna bort, sommaren alltså. Som liten kunde jag aldrig ta mig förbi de två första raderna i refängen, sommaren är kort det mesta regnar bort.  Min hjärna dog efter den frasen och den där bottenlösa känslan av hopplöshet  började sprida sig i kroppen.  Det var länge sedan jag var på en skolavslutning, sjunger man fortfarande sommaren är kort? Om man gör det så är det ett brott. Barn mår inte bra av den här låten och ingen född efter -82 kan ju frivilligt gå på en konsert med Tomas Ledin.

Annons
Därför skulle jag aldrig gå på en konsert med Tomas Ledin.

En reaktion på ”Därför skulle jag aldrig gå på en konsert med Tomas Ledin.

Kommentarer är stängda.