Semester

Det finns en överhängande risk att denna blogg går i någon sorts dvala nu några veckor. Jag åker upp till pappas lilla stuga på måndag och han hävdar att han har internet men jag tror det först när jag ser det. I vilket fall, jag ska stanna en natt i Gävle och hälsa på Vera och Pigna. Herrn i huset är tydligen bortrest vilket inte gör mig så mycket.  Jag är mest nervös inför hur lillStina ska hantera bilresan. Men det måste ju gå. Hon måste med upp så är det bara. Vi hörs.

Annons
Semester

4 reaktioner på ”Semester

 1. Prova feliway tror jag det hette. En spray som lugnar katter på nya platser eller vid resor. Vår diesel sov hela 90 mil med den, super bra!!

  1. A skriver:

   Ja du. Att det ska bli trevligt med en kväll med bästa kompisen. Var ett tag sen sist 🙂

 2. Annika skriver:

  Så du byter fästingar mot mygg ett tag nu? Hoppas att du får en ljuvlig semester!
  Kram/ Annika

Kommentarer är stängda.