Den sociala kvoten är uppfylld

Ok jag skippar midsommar i år. Efter förra helgens bravader och sömnbrist har man inte varit på topp denna vecka. En lätt förkylning med huvudvärk var som spiken i kistan och jag stannade hemma i stället för att åka i väg och och vara trevlig med en massa människor jag egentligen inte känner.  Tror det skulle vara lekar på den fest jag missade. Jag är ingen lektjej. Om det finns barn med ja då är det ok att klä och dansa kring en midsommarstång men vuxna människor borde ha bättre saker för sig.

Glad midsommar på er.

Annons
Den sociala kvoten är uppfylld

3 reaktioner på ”Den sociala kvoten är uppfylld

  1. larsbl skriver:

    Glad midsommar till dig med!
    Här är surströmmingen uppäten och nu blir det båttur på älven men i lekfrågan tycker jag som du! Något lämpat för barn 🙂

  2. Annika skriver:

    Glad midsommar! Vi har också nobbat det svenska midsommarfirandet (svenska kyrkan ordnar traditionsenligt sådant i London) och följt vår tradition med utflykt i naturen på midsommar. Det är bara jobbigt att träffa en massa människor man inte känner.

Kommentarer är stängda.