Jag begär så väldigt lite 3

Vad är det med telefonoperatörer och kundservice? Finns det någon oskriven regel som säger att kunden gärna skall slänga telefonen i sjön när samtalet är över. Ok jag fattar ju att om man gör det så krångligt som möjligt så kommer ju kunder verkligen dra sig för att ringa igen.

Här är min historia med 3. För kanske 1,5 månader sedan ringde en tjej från 3 och vill bara allmänt höra hur jag trivdes med företaget, jag hade inte mycket att klaga på. Hon gick igenom mina abonnemang  (har telefon och så hade jag ett mobilt bredband) Jag hade då ett kontantkortsbredband som var ganska dyrt och som jag inte utnyttjade till fullo. Hennes förslag var att byta till ett mycket billigare. Jepp det gjorde jag.  Sedan frågar hon om det är något mer. Ja säger jag, kan du kolla adressen till mig för jag får mina fakturor till den gamla i Åsarp. Hon kollar och det ska stämma, dom har inga andra uppgifter än att jag bor i Toarp. Men hon ska kolla upp det en extra gång.Bra! slut på samtalet. I dag fick jag fakturan, adresserad till Åsarp.  Så jag ringer upp 3. Det första man får göra är att knappa in sitt personnummer, brukar oftast vara så, sedan får man gå igenom 1000 olika val, man knappar och knappar och man förstår ju att det är samma jävla telefonist som svarar oavsett vad man trycker. När man har tryckt klart får man en 2 minuter lång information om att man kan sköta nästan alla sina ärenden på mitt3 i stället för att ringa. till slut…kopplingston och bara kopplingston, ingen väntetid, inget könummer.  Nu står man inför ett val, antingen lägger man på och hivar telefonen in i skogen eller så väntar man och låter ilskan byggas upp inom en. Jag gjorde det senare. Efter inte all för lång väntan så blir jag nu kopplad. Gissa vad det första han frågar efter är????!!! Mitt PERSONNUMMER.  Här tar all snällhet som jag hade i kroppen slut. En varm dag på jobbet följd av träning, hunger och oändligt mycket knapptryckande tar ut sin rätt. – Du menar det personrummet som jag redan knappat in? skriker jag alldeles för högt. Knäpptyst i andra sidan…jaaa…just det säger han. Jag skrattar så där nedlåtande som man bara gör när man inser att de där minuterna med knapptryckande säkert kommer att synas på nästa faktura. Vår relation är förstörd, han har säkert haft en bra dag fram till dess jag ringde. Nu har jag en sur 3 telefonist på andra sidan. Jag får lite dåligt samvete men det går över fort är jag inser att det inte är jag som gjort något fel. Hon som ringde första gången och fick informationen om mitt adressbyte skulle ha fixat det här. Summa summarum, jag är säkert inskriven i nån sorts bitch-lista hos 3 och mina fakturor kommer numera att komma till toarp.

Annons
Jag begär så väldigt lite 3