Ingen rubrik bara massa skriverier #1

Ni vet när man läser sitt horoskop och så står det att man skall få ett erbjudande man måste ta ställning till? Jag skulle vilja läsa mitt horoskop för i dag. Det som är så tråkigt med mig är att när något sånt här dyker upp så har jag inte världens bästa självförtroende. Jag skulle vilja stoppa upp näsan i vädret och bara säga -Klart jag klarar det här. Men men jag sa läsa en bok om ämnet och sedan ta lite ställning. Nog om det.

Katten. Går inte ut. Det blåser för mycket. Detta innebär att jag måste roa henna på diverse sätt för annars sitter hon bara och piper vid mina fötter. Nu har jag slängt ut henne i ett uppehåll mellan regnskurarna.

I helgen skall jag träffa fina Alex och Oskar. I morgon blir det Göteborg och stan med Alex och på söndag kommer de hit 🙂 KUL.

Annons
Ingen rubrik bara massa skriverier #1