Söndag

I dag har varit en sådan dag då jag inte tycker jag har hunnit med något vettigt men…


Jag for till Jönköping  och köpte lite blommor som jag sedan planterade.


Jag köpte lite murgröna och testade Sockenvägens trick med att sätta dem i vaser.


Jag har för förta gången testat Ben&Jerry glass. Gott men inte värt pengarna.


Å så har jag stekt köttbullar, pratat med grannarna, rensat garderoben å diskat all disk. Så i morgon blir det jobb och sen ska jag till Åsarp och lukta på bebis.

Annons
Söndag

3 reaktioner på ”Söndag

  1. Annika skriver:

    Verkar som att du hunnit med en hel del! Intressant att man på vissa håll betalar för växter som murgröna och har dem i fönstret som dekoration medan man på andra platser (som i min trädgård) går lös på dem med ilska, sekatör och sliter upp dem med rötterna så mycket det går, du får gärna komma och plocka så mycket du vill :-)!

  2. Men vad sjuttan, Åsarp som i Åsarp utanför Falköping? Är det Lottas bäbis!? Kan världen verkligen vara så liten? 😛

  3. Hahaha, men det där är ju helt sjukt! 😛 Världen är så jäkla liten!
    Lotta gick i min klass i Mariestad, men hoppade av för typ ett och ett halvt år sedan. Har bara träffat henne ett fåtal gånger sen dess men nu för en vecka sen fick jag tummen ur och åkte och hälsade på dem 🙂
    Gud va lustigt 😛

Kommentarer är stängda.