Party under golvplankorna

I går kväll så där lagomt till halv tolv satte vad som nu bor under huset igång. Det krafsade under golvet i sovrummet. ”-har du inte katt?” frågade en vän i telefonen. Jo men hon är för fet för att ta sig under huset. Det ligger råttgift i skåpet under diskhon så nog har huset en historia av ”hembesök” Jag hoppas bara att det möss eller råttor. En grävling har tydligen haft en riktig röjarfest under detta hus en gång i tiden. Resulterade att de fick bryta upp alla golv,laga och isolera om.

Annons
Party under golvplankorna

2 reaktioner på ”Party under golvplankorna

  1. Ingela skriver:

    Meeen, har du inga kompisar med grythundar som kan dyka under huset och kolla läget om grävling 😉

  2. Grävlingar lämnar ganska mkt spår efter sig. Tex så är dom så pass ”renliga” av sig så dom bajsar på ett och samma ställe i anknytning till där de huserar. Så om du hittar en ”toalett” eller små björnspår (grävlingens spår ser ut som små björnspår, dvs 5 tår med långa klor) då är det grävling. Annars skulle jag gissa på en 5 kgs kloakråtta med 30 cm naken svans!
    Skulle du konstatera grävling så hör av dig så kan jag sondera terrängen åt dig vad gäller rovdjursjägare i min egen kaliber 😉

Kommentarer är stängda.