Crazy cat lady

Det är dag att börja krisa nu Anna. Om några dagar fyller jag 29. Ingen man, inga barn och jag är törstig (Yrrol citat). Eller så skiter jag i krisen. Nöjer mig med det faktum att jag trivs i mitt egna skinn. Rycker på axlarna och säger att det här blir bra det med. Kanske tittar jag på andra ensam kvinnor i släkten, vackra människor som tagit sig genom livet rakryggad, stolt och ensam. Dom har också haft katt. Men aldrig mer än två stycken. Det får aldrig bli mer än två…

Annons
Crazy cat lady

6 reaktioner på ”Crazy cat lady

  1. morgan skriver:

    medellivslängden för kvinnor är ju ca 83år så det är inget att stressa upp sig för! det hade ju vart värre om du fyllde 82!

  2. Annika skriver:

    Jag tycker att du gör helt rätt i att hoppa över krisen, det är inte illa att bo i ett torp och trivas med sig själv! Man kan vara lycklig på många sätt. Det måste ha sina fördelar att inte ha man och barn som kräver uppmärksamhet hela tiden…

Kommentarer är stängda.