Vemodigt

Kom just på. Den här gången jag åker hem är det sista gången jag åker hem till huset. Nästa gång jag kommer hem är det en annan familj som bor där.  Gården jag har vuxit upp på är för andra gången såld och nu är det på riktigt. I maj flyttar an annan familj in. Jag ska packa kameran och se till att ta ett lite familjeporträtt framför vår alfa laval-blåa ytterdörr.  Jag ska skriva ett inlägg om huset någon gång. Om hur ladugården brann och om hur bränt kött luktar. Om den alfa laval-blåa ytterdörren och om den förskräckliga gröna korkmattan i köket.

Annons
Vemodigt

2 reaktioner på ”Vemodigt

  1. Annika skriver:

    Skriv något om hur huset luktar, hur golvplankorna knarrar och hur gott man sover i alkoven. Det är verkligen ett hus med själ. Jag blir alldeles nostalgisk när jag tänker på det.

  2. Jenny skriver:

    Jag gillar mattan och den duschen med det ekologiska duggregnet! Jag minns allt som fantastiskt eller så var det bara att ni alla var så varma mot mig när jag behövde det som bäst. Hemma är inte en plats det är en inställning. Kram

Kommentarer är stängda.