Djur som inte skulle få vara med på Arken

Satt och kollade på filmen 2012. Grova drag: jorden går under helt enligt mayakalendern.  Jag slutade kolla när en av huvudrollsinnehavarna drog en limousin genom ett glashus utan att ens få punktering. -INTE trovärdigt sa jag och kröp ner i sängen. I alla fall. Man byggde arkar i filmen för att rädda lite av mänskligheten och djuren.  Vid frukostbordet i dag började en diskussion om vilka djur man skulle välja att inte ta med på en ark.  Rent spontant känns ju fästingen som något man kan undvara. Kackerlackor, malariamyggor och grågäss är också sådant jag skulle mota där vid rampen.

Fästingar förresten.  Jag funderar på att vaccinera mig mot TBE, nått man kan få av en fästing här nere. Norrland vs Södern 1-0.

Annons
Djur som inte skulle få vara med på Arken

4 reaktioner på ”Djur som inte skulle få vara med på Arken

  1. Hej
    Hittade hit via Therese. Mysig blogg du har!

    Håller fullständigt med dig om fästingarna. Lite läskigt, även jag exilnorrlänning, och man är ju inte van. De fanns ju inte hemma, så det är så främmande att akta sig för högt gräs och så vidare.

Kommentarer är stängda.