Planer för Nybygget

För det första. Jag älskar att bo på ett ställe med ett namn. Jag bor i Nybygget. När tanten på banken knappar in mitt personnummer kommer nybygget upp som adress.  Nybygget är ju för övrigt ett jävligt ironisk namn för ett torp med möss under golvet.

Jag har i alla fall planer. Både för insidan och utsidan.  Insidan: matbordet skall ut i hallen där det får bli en matplats. Skrivbordet som står i vardagsrummet som egentligen är ett litet matbord får flytta in i köket. Kontoret som finns på det lilla matbordet får flytta upp på vinden. Låter det konstigt med matplats i hallen? Kolla in min hall!

Tänk att äta där i solnedgången. Med kattlådan i ett hörn å allt.

Ute skall det bara röjas lite. I helgen ska jag på loppis och leta eter flera köksstolar.

Annons
Planer för Nybygget

3 reaktioner på ”Planer för Nybygget

  1. Oh MY!!! Säger jag bara! Vilket torp! Jag har fullkomligen porrsurfat igenom de bilder du har lagt ut, så fint! Och jag älskar alla detaljer du har. Du bor som en prinsessa. Love it! Dessutom blir jag alltid så sjukt peppad att lära mig fota då jag kikar in hos dig, du kan få vad som hells att se bra ut, till och med framtinat hundbajs om du gav dig på det ;-D Å alla dessa gamla kameror du hade på din stringhylla, snygga och passande!

Kommentarer är stängda.