Jag tjänar ju pengar

På rea alltså. Vi tänker lite så. Att om man köper något på rea så tjänar man pengar. Jag behövde ju ändå två par skor. Ok kanske inte två men nu blev det så i alla fall. Jag har kikat på stövlar hela hösten och vintern. Provat och provat. Antingen får jag inte igen dragkedjan just där vid vristen och när jag väl får det så är de för stora över vaden. Det är svårt att hitta ett par bra stövlar. Jag skulle egentligen bara köpa en hamburgare till middag. Jag har egentligen köpstopp den här månaden. Bredvid Gällstagrillen ligger Vagabond Outlet. Det står finalrea på fönstren. Jag kommer ändå inte att hitta nått men man kan ju kika lite tänkte jag. Jag kommer in och inser att det kanske finns hopp. Skorna är sorterade i storlek och det finns ganska mycket. Jag går fram till hyllorna med storlek 40 och 41. Det är nästan bara svarta stövlar på hyllorna. Jag börjar prova. Expediten står och hejar på. Skorna är märkta med ordinarie pris och outletpris. Jag frågar vilket som gäller? Det lägre priset svarar tjejen i kassan. Jag blir lite rusig när jag inser att stövlarna i äkta skinn som jag står och håller i kommer att kosta mig 290 kr. Efter mycket om och men går jag där i från med två par stövlar, skokräm, impregnering och en skobortste.  För…768Kr!!!! Skorna sitter perfekt. Jag är nästan beredd att ge upp julafton för fler sådana här upplevelser.

Annons
Jag tjänar ju pengar

3 reaktioner på ”Jag tjänar ju pengar

Kommentarer är stängda.