Vi är vid truckladdningen

-Ja vårt nya kontor du vet!? Kollegan sa det lite skämtsamt i telefon i dag. De två senaste dagarna har varit mer eller mindre intressanta. 75 stycken 30 kilos paket skulle öppnas och sedan bandas (man kör band runt ett paket i stället för tejp eller häftklammer) Det har varit sjukt tungt men vi har haft rätt så roligt.  Dagen avslutades med att vi kollade in älgkon i skogen utanför vårt kontor.

Såg förresten att Doroteaockupanterna hade tagit sig ända till Rapport i kväll. Hade tänkt att skriva något om rättigheter , se Sockenvägens Söta inlägg, men jag orkar inte.

Annons
Vi är vid truckladdningen

2 reaktioner på ”Vi är vid truckladdningen

  1. anneli skriver:

    ja jag tänkte på dig när jag hörde interjuven i p4 extra i går eller va det i förgår skit samma….man bli ju som förbannad bara…tänker iallafall på dem i dorotea och tanten som grät när skolan kom å gav sitt stöd i frågan… i alla fall det va länge sen sist du vet väll hur dålig ja e på dator men jag e här ibland å nu har jag kollat din blogg ända sen i nov på en kväll så det säger väll en del om hur ofta jag är ute på nätet… men du ä grymm bruden men du måste skriva mera…. vad händer på jobbet mm. din foto bok om dorotea kommer att bli fantastisk, du är fantastisk… jag längtar så efter dig hoppas vi kan ses snart… hoppas att du vill träffa mig me.. ha en go kväll eller du sover nog nu själv är jag ledig imorrgon jag å carlan har våran mys fredag… kram på dig……A

Kommentarer är stängda.