Projekt 2012 – inramat

Var på Ikea i helgen och fixade lite ramar. Det blir en himla skillnad när man får in förstoringen i en ram.

Sitter fortfarande och jobbar med bilder. Får se vad det blir till slut.

 

Annons
Projekt 2012 – inramat

En reaktion på ”Projekt 2012 – inramat

  1. Porrsurfandet fortsätter 😉 Och jag fasnade för de fina fotografier du häng upp med klädnypor, verkligen snyggt!!! Och så de close ups du tagit på din katt, släpade hit gubben för att han skulle få se hur bra bilder kan bli om man KAN fota. Slut med smörande och till saken. Säljer du bilder? Jag tyckte den svartvita vyn över Dorotea var riktigt fin som du hade i anslutning till ett inlägg om ockupationen, och skulle gärna köpa loss en kopia om du säljer. Vore fint att ha hembygden inramad, som en ny variant av de flygfoton som såldes över gårdarna förr i tiden 🙂 Du får givetvis lägga in en liten logga/signatur på fotot om du skulle vilja! Klura på saken och återkom!

Kommentarer är stängda.