2 reaktioner på ”Ekarna hästarna och rådjur

  1. christin skriver:

    Åh så fina bilder du har här!!!!

    Här där jag bor ca 3 mil från Dorotea så känns det som att vi har fått 3 meter snö nu, men fullt så mycket är det inte, kanske 1 meter på en del ställen. Vitt är det i alla fall både på marken och i träden. Jag vet inte riktigt om jag ska vara avis på dej som har snöfritt men det har bara tagit ca 1 månad för all snö att komma ner….. och det torde inte vara slut ännu. Men nu ska jag börja köpa frön för blommor och grönsaker och då känns det ändå uthärdigt.

    1. A skriver:

      Hej. Ja jag har också börjat planera vad jag ska sätta för fröer. Fortsätter vädret så här känns det inte så långt bort 🙂 Det hade gärna fått komma lite snö så det blev lite ljusare ute. Där uppe har ni väll snörekord eller nått?

Kommentarer är stängda.