En Skarsgård för alla

Såg en film i går. Det slog mig då att det finns en Skarsgård för alla åldrar. I just den filmen hade en sockersöt Bill Skarsgård huvudrollen. Pappa Stellan tillgodoser 60-70 talisternas behov av ögongodis. Alexander 80-talisterna och Bill 90-talisterna.
När jag var yngre var Alexander det snyggaste som kunde vandra omkring i en tv. Vet inte hur många gånger vi såg Vingar av glas. I slutscenen står Alexander lutad mot en volvo 240 kombi. Han har pilotbrillor och spretigt hår. Med jävligt mycket god vilja kunde kanske en av killarna i vårt gäng vara lite lik Alexander. Men så var det ju inte.
Vad jag vet så finns det ju en ännu yngre son. Så framtida generationer är ju som garanterade ”sin” Skarsgård också. Tänk att vara familjen som det trånas efter, finns det ens någon motsvarighet?

Annons
En Skarsgård för alla

En reaktion på ”En Skarsgård för alla

  1. Ingela skriver:

    Nä nu får du ge dig, ”Pappa Stellan tillgodoser 60-70 talisternas behov av ögongodis”. Finns inte ens en liten gnutta chans till ögongodis på den gubben fast jag tillhör början på 70-talet!!!

Kommentarer är stängda.