Välkommen till Ulricehamn

Fick ett välkomstpaket från Ulricehamns kommun här om dagen. Lite papper på hur fantastiskt det är att bo just i Ulricehamn. Underskrivet av kommunfullmäktige ordförande och allt. Det man inte nämner i dessa papper är att Ulricehamn måste höja kommunalskatten en aning för att finansiera ett litet projekt. Projektet heter Lassalyckan och är en nyligen invigd idrottsanläggning. Lassalyckan har 4 fotbollsplaner i konstgräs så att kommunens enda riktiga fotbollslag som just nu försöker hålla sig kvar i nån lägre division ska ha någonstans att träna. Man kan ju tycka att det hade varit nog med 2. 130 mille kostade det att få till en idrottsanläggning för sammanlagt 20 olika idrotter, vissa av dessa har inte ens några utövare om jag förstått saken rätt. Känns ju så där faktiskt, helst nu när jag tydligen ska betala kalaset.

Annons
Välkommen till Ulricehamn