Vilka är ni?

I bland blir jag så nyfiken på vad det är för folk som läser den här bloggen. Ni är ju inte världsbäst på att lämmna kommentarer efter er, den saken är ju klar;) Vilka är ni? Vissa vet jag ju. Lämmna gärna en kommentar. Varför läser ni? Vad tycker ni? Sköter jag det här stället som jag ska eller kan jag göra nått bättre.

Annons
Vilka är ni?

11 reaktioner på ”Vilka är ni?

 1. F.d fotograf mitt uppe i karriärsbyte som gillar att se dina bilder och läsa… Är själv lost i 50-tals design så varje uppdykande stringhylla glädjer 🙂
  Har f.ö fortfarande fotoresan till Brakkå/Hällingsåfallet ogjord!

 2. Eivor skriver:

  Du har rätt, lite trögt med kommentarer. Men jag älskar att läsa din blogg med alla små underfundiga och roliga inlägg. Jag får mej ofta ett gott skratt. Sen tycker jag att det är förträffligt att få följa med dej och se hur du har det i vardagen
  Ha det så bra, kramar från ”gammostera”

 3. morgan skriver:

  Hej! Jag är en Varbergsbo som tittar in här då och då. En trevlig blogg och du har en skön humor. Fortsätt så!

 4. Annika skriver:

  Du vet ju vem jag är, men jag skriver ett par rader för att föregå med gott exempel. Tycker att du skriver roliga, intressanta, föredömligt korta inlägg och följer med intresse hur stilen i dem varierar över tid..
  Sen håller jag med min mor om att det är roligt att få veta lite om hur du har det (man kan ju inte direkt vänta på att du ska höra av dig, då skulle man ju aldrig få veta nå’t :-)). Kram

 5. Ja jag är ju här inne och läser då och då. Tycker du sköter det väldigt bra, jag brukar få några goda skratt och bli avundsjuk på dina fina bilder 🙂

 6. Susanne skriver:

  susanne, miljöinspektör från ö-vik som halkade in här när jag letade efter bilder från Borgafjäll för länge sedan. Det är roligt att läsa dina funderingar – ofta sitter man med ett leende framför datorn. Är nog inne en gg/vecka i snitt.

 7. Peder skriver:

  Det var länge sedan jag läste sist Anna och det kommer bli länge till nästa gång men det gör inget, tycker jag. Varför jag läser, du tar vackra kort och jag inbillar mig att det går att läsa lite sinnesstämning mellan raderna. Dvs lite personligt i inläggen. Du sköter dig exemplariskt, dvs, förändra det du vill och skit i resten! 😉

Kommentarer är stängda.