SJ – Satans Järnvägar

Det finns en anledning till att SJ var tvungen att göra den där reklamen där folk inte ville berätta var de jobbade. Jag skulle inte vilja jobba på SJ för allt smör i småland. Det senaste är ju att de köpt in nya höghastighetståg som inte klarar kurvorna så att en resa upp till Sundsvall kommer med de nya tåga  att gå lite långsammare än med X2000. Och där emellan slänger de av småbarn eller så går helt enkelt inte tågen. Sen kan man ju fundera över prissättningen av biljetter. Ta en titt på den här bilden.

Är inte hela meningen med klassindelning att 2 :a klass ska vara billigare. I ett av fallen här ovanför är det inte så. Jag satt och kollade upp alternativ till resan hem under julhelgen och kom ganska snabbt fram till att tåg nog inte var det bästa alternativet, mest för att SJ verkar vara en organisation fylld med idioter.

Annons
SJ – Satans Järnvägar