Lycklig lycklig

Jag sätter nog upp mål, kanske inte så medvetet. Det är mer, jag skulle vilja… än jag ska… Nu bor jag i alla fall i mitt lilla hus i skogen. Eller skogen och skogen, jag bor som i en hage full med ekar. Har ett jobb som jag ska ha och allt känns bara bra. Pappa har jag i dag skjutsat till flygplatsen och vi har haft en toppenhelg tillsammans. Inget bråk eller sura miner som det lätt kan bli när vi två som är väldigt lika ska samarbeta.  Jag är så tacksam att han kom ner och hjälpt mig med flytten. Får se om det blir en ” världens bästa pappa -mugg” i julklapp.

Annons
Lycklig lycklig

5 reaktioner på ”Lycklig lycklig

 1. Eivor skriver:

  Hej Anna!
  Låter som att du hittat din plats nu, både med jobb och boende. Ser verkligen hemtrevligt ut, synd bara att du är så långt borta. Vore kul att se hur du har det.
  Blir det jul nu nästa gång du kommer hemåt nu eller??
  Önskar dej all lycka, kramar

 2. Ingela skriver:

  Åhhh, så mysigt! Jag vill banne mig komma och hälsa på, har du rum för mig och två små och lite hundar kanske?

Kommentarer är stängda.