Ghaaaaa

Att folk inte riktigt är kloka är ju något man får bevisat för sig lite nu och då. Senas var det på flyget från Gööötebooorg till Scctockholm. Planet var försenat, felparkerat på landvetter. När vi väl börjar board planet så ropar de ut i högtalarna. – För att detta skall gå så snabbt som möjligt ber vi er att sätta er på er plats när ni hittat den och släppa fram folk bakom. Bagaget kan ni stoppa under stolen framför er. Självklar är det merparten av passagerarna som inte förstår denna anvisning utan står och knölar jackor och all möjlig skit i bagageluckorna ovanför sätena. Jag sitter ju naturligtvis redan på min plats, jackan är på och väskan under sätet framför mig. Tre gånger upprepar de att bagaget kan man stoppa under sätet framför sig. Samtidigt som de säger detta är det en kille som skeptiskt står och tittar i en av bagageluckorna och undrar hur fan han ska få plats med sin lilla bag. Hans killkompis säger – Du kan stoppa den under sätet! Får man det? frågar då killen. Någonstans här inser jag att om den här resan går åt helvete, ja då gäller det att rädda sig själv. Någon hjälp från de idioter som jag är omringad av kan jag inte räkna med.

Annons
Ghaaaaa