Fotoprojekt

Det vore roligt att ha ett specifikt projekt att jobba med.  I somras tyckte jag att ”roadkills” skulle ha varit lämpligt. Alltså döda djur på vägar. Nått nytt liksom. Men det får inte vara för mycket slabb. Djuren får gärna ha dött lite snyggt, inte genom en direkt träff av ett långtradarhjul. Lite lagtomt makabert och mörkt sådär. Annars är nog Stinas ”Saker jag har vält” den hitintills bästa iden till ett projekt. Jag skulle fota och hon skulle Köra välten över några utvalda objekt. Iden fick hon efter det att en vägskylt mystiskt försvunnit under ett arbete. Den låg platt som en pannkaka på marken.

Apropå makabra bilder på döda djur så har jag ju börjat lite.

Annons
Fotoprojekt

3 reaktioner på ”Fotoprojekt

  1. Ingela skriver:

    Den där ekorrbilden både fascinerar och äcklar mig. Den gör att man börjar fundera på vad som har hänt och hur osv. Du borde ha med den i någon tävling!!!

Kommentarer är stängda.