Inte värt det

Vissa dagar är helt enkelt inte värt det. Värt den vakna tiden. Man skulle ha gjort det enda rätta och dragit något gammalt över sig. Det gamla i detta fallet mitt täcke som skulle behövts tvättas för ca 7 veckor sedan. Man sätter sig i bilen och svär över att ingen kommit på ett bättre transportmedel än just den där bilen. Vi kan flyga till månen men 5.5 mil till Torpet måste köras med bil. Men jag ska inte klaga för jag har slutat registrera att jag kör. Helt plötsligt är man framme och i morse var det någon annan som körde in i älgen. På jobbet är man en hyfsat produktiv zombie och vid tre tiden har man huvudvärk.  När dagen är slut fladdrar chefen förbi med goda nyheter och ett veckonummer men jag har glömt vilket det var.  Här hemma har jag letat efter mina hörlurar vilket jag har gjort med stålmansmetoden. Jag har stått mitt i lägenheten, utan byxor, och försökt ”scanna” av utrymmet. Har fått på mig byxor men hörlurarna är fortfarande borta. Nu leter jag efter Alvedon.

Annons
Inte värt det