Summering

Snart är det semester och jag sitter och funderar på vad som egentligen har hänt på ett år, en hel massa grejer när man faktiskt tänker efter. Så här kommer en snabb och till synes kanske kall summering av semester-semester året.

Semester. Mamma får diagnos. Anställningsintervju i Falköping. Säljer alla möbler jag har. Säger hej då till en pojke. Flyttar till Falköping.  Jobbar. Jobbar. Sitter uppe till tre på nätterna och pratar. Jobbar. Glöggfest. Firar jul i en säng på psyket med mamma.  Jobbar. Åker hem. Åker tillbaka. Anställningsintervju nr 2.Anställningsintervju nr 3. Alex och Erika hälsar på. Byter jobb. Flyttar. Åker hem.  Hälsar på i Dorotea. Åker tillbaka. Jobbar. Åker hem. Åker tillbaka. Jobbar och så semester igen.

Annons
Summering

2 reaktioner på ”Summering

Kommentarer är stängda.