Läst

Jag läser  ganska många dussindeckare, det enda jag kan läsa. Blir det svårare eller tyngre så går det som inte. Tog mig igenom den gamle och havet en gång i tiden och jag förstår ju att att man ska uppskatta den på något sätt.  Jag kanske är för korkad för att förstå storheten. Nä det får bli nått lättläst i stället. Ungefär samtidigt som jag slår igen sista sidan så har jag glömt vad boken handlar om, tror jag har fått hem en bok jag redan läst i senaste sändningen. I vilket fall detta är vad som är läst senaste månaden.

Människohamn- Jag gillar Johns böcker, dom minns jag. Mer skräck än deckare.

Den farliga leken- Å för vilken gång i ordningen har jag läst den här boken? Alla är ju lika. Slutar alltid med att jag tänker, hur svårt kan det vara att skriva en bok?

Kråkflickan – Mycket spännande trots att man listar ut hur det hänger ihop ganska fort. Slutar med att en cliffhanger som gör att man nästan måste läsa nästa bok också.

Alfahanen- Nja jag vet inte. Handlar om att män är svin och att kvinnor är offer och att kvinnorna till slut får sin hämnd.

Annons
Läst