Sitt ner i båten!

Å de är precis vad vi Svenskar gör, vi sitter lugnt och stilla. Står i raka led och försöker vara osynliga. Har aldrig känt mig så Svensk som när jag tår i kön till incheckningen på Milanos flygplats.  Det är bara en disk öppen så alla som står i denna kö ska med ett och samma flyg, det är jag ganska säker på. 20 kg är vad bagaget får väga. Före mig står 3 kvinnor i färgstarka kläder från något exotiskt land och när de lassar upp sitt bagage så visar det sig att de har ca 200 kg övervikt. Det blir nästan bråk mellan kvinnorna när de börjar diskutera vad de ska göra åt problemet och det slutar med att de öppnar resväskorna, där mitt på golvet, och börjar packa om. Som svensk hade man tagit sin resväska, gått ut och letat upp närmsta buskage och sen slängt den där. Problemet löst och förhoppningsvis såg inte nån att man är kass på att packa. Vi Svenskar står i raka led tills dess vi får alkohol i kroppen för då går det åt h-vete.  En liten reflektion bara från min korta semester.

Annons
Sitt ner i båten!

2 reaktioner på ”Sitt ner i båten!

Kommentarer är stängda.