Lyckligt lottad

Faderskapet ringde och frågade om han fick rensa ur alkoven innanför mitt rum.  Gården som har varit vår i 30 nånting år har en potentiell köpare och nu ska det rensas. Vi kom fram till att det skulle rensas med försiktighet i alkoven, där finns bland annat mina bevis på att jag faktiskt har tagit en examen. Men jag insåg efter samtalet vad lyckligt lottad man har varit som har fått växa upp, dels på ett och samma ställe, och dels på en bondgård mitt i skogen.  Jag vet inte men att växa upp i en lägenhet kan inte vara samma sak?

Annons
Lyckligt lottad

3 reaktioner på ”Lyckligt lottad

 1. Eivor skriver:

  Hej Anna!
  Ja, nog tror jag att det är värdefullt att ha haft en uppväxt som du. Det är bra att ha i ryggsäcken. Närheten till djur och natur, att man kan vara ensam inte vara så beroende av sällskap jämt. Det tror jag är bra
  Nog torde man inse att det finns mycke grejer i ett hus som man inte visste om när man ska börja gå igenom
  Kramar till dej!

  1. A skriver:

   Jo nog finns det grejer så det räcker och blir över. Ska rensa lite i sommar och ta vara på de prylar som betyder något för mig. Men jag måste erkänna att det faktiskt känns ganska bra om det nu blir sålt.

 2. Annika skriver:

  Jag känner mig också lycklig lottad som har fått tillbringa delar av mina skollov på eran gård, jag har många härliga minnen därifrån.

Kommentarer är stängda.