är du nöjd nu gud?

I vår tvättstuga får man inte tvätta på söndagar. En fråga, är det vanligt att man som hyresgäst ombeds att inte tvätta på söndagar? Har som inte stött på det någon annan stans än här. Jag ringde min fastighetsskötare bara för att dubbelkolla och ja, ingen tvätt på söndagar. Men… han brukad godkänna tvättningar på söndagar om man verkligen inte kunde någon annan dag. Jag jobbar ju på vardagar förklarade jag och om man har lite otur så är de två tvättiderna som finns på lördagar redan bokade.  Sedan kan jag inte förstå hur man i en tvättstuga med 2 maskiner bara har 2 tvättider a’ 7 timmar per dag.  3 tider a’ 5 timmer räcker väll gott och väl.  Men men jag får väll ringa Kjell då varje gång det kör i hop sig så han kan godkänna en tvätt på en söndag. Jag skyller på Gud för han är tydligen poppis på just detta ställe där jag bor. På söndagar ska man vila, inte tvätta. Men jag går ju hellre med rena kläder än utvilad.

Annons
är du nöjd nu gud?