Dålig start

Jag och mitt nya bostadsbolag har inte fått världens bästa start. Det var en massa åtgärder som behövdes göras på min nya lägenhet och de är inte gjorda. Har haft 2 väldigt irriterade telefonsamtal med både kontoret och fastighetsskötare i dag. Om man hyr ut en lägenhet från den första i månaden så tycker man ju att sakerna bör åtgärdas runt den tiden. Nu verkar jag ha en fastighetsskötare som är lite sur över att jag ska flytta in. Det är den 19:de!!!! Blir nog en spännande dag.

Edit: Träffade min fastighetsskötare utanför  huset när vi körde grejer. Han såg ut som en ledsen hund samtidigt som han såg ut att vilja slå mig. Gissar att ett samtal från kontoret bidragit med denna look. Han förklarade att de inte hade prioriterat denna lägenhet och dess små defekter. Ett icke fungerande avlopp i köket anser jag vara en stor defekt. Jag kan dock förstå att man inte prioriterar själva lägenheterna som hyresgästerna ska bo i, det finns ju så mycket annat att sköta om… ja just det.

Annons
Dålig start